Как да споделяте достъп до вашите Wyze устройства

Wyze cam и Wyze Cam Pan

Wyze

Понякога може да искате да дадете на приятел или член на семейството си достъп до вашите видеоклипове на Wyze. Или може да пожелаете индивидуален контрол на настройките за не безпокойте. Вместо да споделяте акаунта си, трябва да споделите достъп до вашите Wyze устройства.

Не споделяйте паролата си; Споделете вашите устройства

Видеоклипове с известия от приложението Wyze





Ние харесваме Продукти на Wyze . Независимо дали търсите фотоапарат , да се панорамна камера , или сензорна система , трудно е да се намери друг толкова добър продукт на толкова ниска цена. Но освен ако не живеете сами, добавянето на сензори и видеокамери към вашето жизнено пространство обикновено означава споделяне на достъп до тези устройства.

Можете да раздадете вашето потребителско име и парола, но като цяло раздаването на вашата парола е лоша идея. Може да е безопасно да доверете паролата си на съпруг , но какво да кажем за тийнейджър, или приятел, който седи в къщи, или свекър, който гледа децата ви? Дори и да ви е удобно да раздадете паролата си, ще срещнете различен проблем със сензорните системи на Wyze.



Ако имате сензори на вратите си, в зависимост от вашите настройки, всяко устройство получава известие всеки път, когато тези врати се отварят и затварят. Всеки ще получава известия през целия ден и може да не иска това. За щастие приложението Wyze включва функция не безпокойте, но се разпространява на всички телефони и таблети, използвайки един и същ акаунт. Всички са настроени да не безпокоят или никой не е.

Вместо да споделяте акаунта си, трябва да настроите индивидуални акаунти в Wyze за всеки, който трябва да вижда вашите видео емисии и известия от сензори. И след това споделете достъп до вашите Wyze устройства.
Само имайте предвид един недостатък: Само основният акаунт може да гледа видео, съхранено на SD картата. За всички останали единствените опции са потокът на живо и видеоклиповете с предупреждения.

Как да споделяте достъп до вашите Wyze устройства

Преди да започнеш, създайте акаунт в Wyze за всеки човек, с когото искате да споделите достъп.



Реклама

След това отворете приложението Wyze с основното си влизане. Докоснете Акаунти в долния десен ъгъл.

Приложение Wyze със стрелка, сочеща към бутона на акаунта.

Докоснете Споделяне на устройства.

Настройки на акаунта в Wyze с опция за споделяне на устройства около полето.

Докоснете устройството, което искате да споделите.

Опции за моите устройства Wyze с кутия около гаражно устройство.

Докоснете символа плюс по-горе Добавяне на текст за споделяне.

управление на екрана на устройството със стрелка, насочена към символа плюс

Въведете имейл адреса за акаунта, с който искате да споделите, и на следващия екран докоснете Споделяне.

Споделете настройките на устройството с полето за въвеждане на акаунт.

Ще трябва да повторите тези стъпки за всяко устройство, до което искате да споделите достъп. Полезно е, че всеки имейл, който преди това е бил, ще се покаже като опция за скорошно споделяне в момента, в който ще трябва да го въведете отново.

Сега всеки отделен потребител може индивидуално да включи не безпокойте, както му е необходимо. И ако предоставяте временен достъп на някой извън семейството ви, той няма да има достъп до цялата ви видео история и можете да отмените достъпа по-късно. Просто се върнете в диалоговия прозорец за споделени устройства и докоснете техния акаунт, за да го премахнете.

ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩО Снимка на профила на Джош Хендриксън Джош Хендриксън
Джош Хендриксън е главен редактор на Review Geek. Той работи в ИТ от близо десетилетие, включително четири години, прекарани в ремонт и обслужване на компютри за Microsoft. Той също така е ентусиаст на интелигентен дом, който изгради свое собствено интелигентно огледало само с рамка, малко електроника, Raspberry Pi и код с отворен код.
Прочетете пълната биография

Интересни Статии